Real Madrid heeft de Braziliaanse transfermarkt de afgelopen jaren gedomineerd onder leiding van hoofdscout Juni Calafat. Maar Chelsea FC lijkt hen op de hielen te zitten Liverpool Voetbal Shirt in hun zoektocht naar het nieuwste wonderkind.

Koop last-minute kaartjes voor de UEFA Champions League finale!

Online Voetbalshirt Kopen

De 17-jarige rechtsback van Sport Recife, Pedro Lima, heeft zich dit jaar al ontwikkeld tot een vaste waarde in de Serie B en speelde het hele seizoen regelmatig. Lima's prestaties hebben de aandacht getrokken van Juventus, Paris Saint-Germain en Goedkope Real Madrid Voetbalshirts, maar Chelsea FC heeft een bod gedaan van €8 miljoen.

De voorzitter van Sport Recife, Yuri Romao, is momenteel onderweg naar Londen om de onderhandelingen voort te zetten, zo meldt Diario AS. Het is de bedoeling dat RC Strasbourg, eigendom van dezelfde eigenaren, de aankoop afrondt vanwege de zorgen van Chelsea FC over Financial Fair Play.

Lima's capaciteiten zijn indrukwekkend, net als zijn naadloze aanpassing aan het profvoetbal op 17-jarige leeftijd. Real Madrid Kinder Voetbalkits Shirts is waarschijnlijk op zoek naar een opvolger voor Dani Carvajal in de komende seizoenen, hoewel rechtsback Jesus Fortea hoog aangeschreven staat in de academie van de club. Fortea is maar een paar maanden jonger dan Lima en het zou kunnen dat Los Blancos het daarom niet nodig vonden om hem te contracteren.